Privat parkering Østerbro

Slip for at lede efter ledige parkeringspladser på Østerbro med privat parkering.

Man skal ikke have boet længe i København Ø for at have oplevet problemerne med at finde ledige parkeringspladser. Dog findes der en løsning, som ikke koster en formue i P-afgifter og licenser. Her får du din helt egen parkeringsplads til en fast lav månedspris – naturligvis aflåst og videoovervåget.

44 private parkeringspladser

Kom hurtigere hjem

Bor du i Venøgade eller en af de omkringliggende gader – Vognmandsmarken, Omøgade, Borgervænget, Bryggervangen eller Nygårdsvej – og vil du gerne hurtigere hjem til familien?

Så har vi en privat parkeringsplads som venter på dig og din bil i Venøgade 14. Her får du din egen private P-plads, som du ikke skal kæmpe med naboerne om. Den er nemlig reserveret til netop din bil.

Kun 1.000 kr.

Inkl. moms pr. mdr.

Privat Parkering Østerbro

Parkering i trygge omgivelser

Venøgade 14 P-kælder

Kun adgang for lejere

Når du lejer en privat parkeringsplads i vores parkeringskælder, har du altid adgang hertil – hele året rundt. Porten åbnes nemt via mobilen og kan til enhver tid opsættes til nye personer i husstanden.

Kælderen er med andre ord ikke tilgængelig for personer, som ikke enten selv er lejer eller har relation til lejer.

For os handler det nemlig ikke kun om bekvemmeligheden ved at have sin egen P-plads til rådighed altid, men lige så meget, at man kan parkere sit kæreste eje i sikre og trygge omgivelser. Derfor er kælderen også udstyret med videoovervågning.

Tryg og sikker MC Parkering på Østerbro

MC Parkering

Foruden vores 44 parkeringspladser, har vi også en enkelt motorcykelplads. Denne kan lejes på lige fod med vores øvrige parkeringspladser, til en fast lav månedlige leje.

Kun 600 kr.

Inkl. moms pr. mdr.

Venøgade 14 depotrum og lager

Depotrum

Mangler du plads i kælderrummet eller har du blot brug for ekstra opbevaringsplads? Så har vi 3 regulære depotrum, som kan lejes på mdl. basis, uden du behøver at være P-kunde. 

Depot 1

50 m²

Depot 2

14 m²

Depot 3

8 m²

Sikker parkering til specialbil på Østerbro

Opbevaring af specialbiler

Har du en specialbil, som du ikke ønsker at have stående på Østerbros smalle gader? Så kan du trygt parkere dit kæreste eje på sin helt egen parkeringsplads i vores kælder.

Otte af vores P-pladser er i øvrigt udstyret med strøm, som du kan bruge til vedligeholdelsesladning af din bil.