Parkeringskælder på Østerbro

Venøgade 14 – din private parkeringskælder på Østerbro – tæt på Lyngbyvejen

Leder du efter en parkeringskælder på Østerbro, så er Venøgade 14 måske lige stedet for dig og din bil. Her får du din helt egen parkeringsplads i trygge rammer til en fast lav månedlig leje. Du er samtidig tæt på hjertet af Østerbro og ikke mindst hurtigt på Lyngbyvejen. Læs mere om mulighederne herunder.

Parkeringskælder med 43 private P-pladser

Din helt egen parkeringsplads

Bor du på Østerbro i eller omkring Venøgade, Vognmandsmarken, Omøgade, Borgervænget, Bryggervangen eller Nygårdsvej – og er du træt af at slås med naboerne om en ledig parkeringsplads?

Så har vi en privat parkeringsplads som venter på dig og din bil i Parkeringskælder Venøgade 14. Her får du din helt egen plads, som er reserveret til netop din bil, til en fast lav månedlig leje.

Kun 1.000 kr.

Inkl. moms pr. mdr.

Privat Parkering Østerbro

Videoovervåget privat parkeringskælder

Venøgade 14 P-kælder

Kun adgang for lejere

Når du lejer en privat parkeringsplads i vores parkeringskælder, har du altid adgang hertil. Porten åbnes nemlig nemt med din telefon og kan til enhver tid opsættes til nye personer i husstanden.

Kælderen er altså ikke tilgængelig for personer, som ikke enten selv er lejer eller har relation til lejer. Dette sikrer din bil trygge rammer, som dermed ikke ska stå til offentlig skue på Østerbros smalle gader. Derudover er kælderen naturligvis udstyret med videooovervågning.

Tryg og sikker MC Parkering på Østerbro

MC Parkering

Foruden vores 44 parkeringspladser, har vi også en enkelt motorcykelplads. Denne kan lejes på lige fod med vores øvrige parkeringspladser, til en fast lav månedlige leje.

Kun 600 kr.

Inkl. moms pr. mdr.

Venøgade 14 depotrum og lager

Depotrum

Mangler du plads i kælderrummet eller har du blot brug for ekstra opbevaringsplads? Så har vi 3 regulære depotrum, som kan lejes på mdl. basis, uden du behøver at være P-kunde. 

Depot 1

50 m²

Depot 2

14 m²

Depot 3

8 m²

Opbevaring af specialbiler på Østerbro

Opbevaring af specialbiler

Har du en specialbil, som du gerne vil sikre tørre og stabile vejrforhold? Så kan du trygt parkere dit kæreste eje på sin helt egen parkeringsplads i vores parkeringskælder.

Flere af vores pladser er udstyret med strøm, som du kan bruge til at holde liv i batteriet, i de måneder hvor bilen måtte holde stille.