Opbevaring af specialbiler i København Ø

Parkeringskælder Venøgade 14 – trygge rammer til opbevaring af specialbiler i København.

En lækker lejlighed eller et dejligt kontor i København omkring Østerbro, hænger sjældent sammen med en sikker og tryg parkeringsplads. Og er man den lykkelige ejer af en specialbil, så kan dette hurtigt give skår i glæden. Heldigvis finder du i Parkeringskælder Venøgade 14, måske lige præcis de rammer du søger.

Privat parkeringskælder – kun adgang for lejere

Undgå ridser og skrammer

At skulle parkere sin specialbil på Østerbros smalle gader er forbundet med en stor risiko for ridser og skrammer. Ikke kun fra andre bilister og cyklister, men også forbipasserende til fods. Dertil kommer risikoen for nedfaldende tagsten og fugleklatter som æder lakken.

Dette koster ikke kun penge i reparationer og løbende vedligeholdelse, men er også en kedelig oplevelse, at se sit kæreste eje i forfald. Gudskelov kan vi tilbyde trygge rammer for din specialbil i København.

Kun 1.000 kr.

Inkl. moms pr. mdr.

Sikker parkering til specialbil på Østerbro

44 private parkeringspladser

Opbevaring af specialbiler på Østerbro

Hold strøm på batteriet

En specialbil kører nødvendigvis ikke hele året, hvorfor det kan ske, at batteriet bliver afladt. Gudskelov er der strøm ved flere af vores parkeringspladser, som giver dig mulighed for at tilslutte en vedligeholdelseslader til bilens batteri.

Din specialbil står altså ikke kun i læ for regn, slud, sne, sand, støv, fugleklatter og nedfaldende tagsten, samt aflåst fra offentlighedens lange fingrer. Den holder også trygt opbevaret uden frygt for at falde sammen i de elektriske systemer. Derudover er kælderen naturligvis videoovervåget 24 timer i døgnet – hele året rundt.

Venøgade 14 P-kælder

Adgang med din telefon

Når du er lejer i vores parkeringskælder, har du altid adgang hertil – hele året rundt. Porten åbnes nemt via mobilen og kan til enhver tid opsættes til nye personer i husstanden.

Kælderen er med andre ord ikke tilgængelig for personer, som ikke enten selv er lejer eller har relation til lejer. Derudover er kælderen videoovervåget 24 timer i døgnet.

Venøgade 14 depotrum og lager

Depotrum

Til din specialbil hører der sig måske også hjul, hardtop, sæder eller andet, som du mangler plads til i lejligheden eller på kontoret. Vi har depotrum i flere størrelser, som kan bruges til opbevaring af netop dette.

Depot 1

50 m²

Depot 2

14 m²

Depot 3

8 m²

Tryg og sikker MC Parkering på Østerbro

MC Parkering

Foruden vores 44 parkeringspladser, har vi også en enkelt motorcykelplads. Denne kan lejes på lige fod med vores øvrige parkeringspladser, til en fast lav månedlige leje.

Kun 600 kr.

Inkl. moms pr. mdr.